Name: | Description: | Size: | Format: | |
---|---|---|---|---|
5.09 MB | Adobe PDF |
Authors
Advisor(s)
Abstract(s)
O relatório descreve 6 anos de atividade profissional na distribuição alimentar e
evidencia competências adquiridas na formação académica e relacionadas com a
experiência profissional.
O Bacharelato em Engenharia Alimentar – Ramo Tecnologia das Carnes e a
Licenciatura em Engenharia Alimentar – Ramo Qualidade Alimentar, enquadraram a
formação académica no âmbito alimentar.
No grupo Dia Portugal, cadeia de supermercados que, em Portugal opera com a
insígnia Minipreço, as funções de gerir uma equipa de controlo de qualidade dos produtos
rececionados no armazém de distribuição em Alverca, permitiu aplicar e desenvolver
competências no controlo de qualidade de alimentos, de gestão de pessoal, concretização
de metas e gestão de conflitos.
evidence acquired skills in academic training and related with the work experience. The Bachelor in Food Engineering - Branch of Technology of Meat and a degree in Food Engineering – Branch of Food Quality, defined the academic training in the food area. The group Dia Portugal, chain supermarkets that in Portugal operates with Minipreço brand, the functions of running a quality control team of reception products in distribution warehouse in Alverca, allowed to apply and develop skills in quality control of food, personnel management, achieving goals and managing conflict.
evidence acquired skills in academic training and related with the work experience. The Bachelor in Food Engineering - Branch of Technology of Meat and a degree in Food Engineering – Branch of Food Quality, defined the academic training in the food area. The group Dia Portugal, chain supermarkets that in Portugal operates with Minipreço brand, the functions of running a quality control team of reception products in distribution warehouse in Alverca, allowed to apply and develop skills in quality control of food, personnel management, achieving goals and managing conflict.
Description
Keywords
Formação profissional Currículo Distribuição alimentar
Citation
Mendes, Daniela Marques (2016). Relatório integrador da actividade profissional. 48 p. Relatório integrador da atividade profissional apresentado para a obtenção de Mestre em Tecnologia Alimentar, na Escola Superior Agrária de Santarém. Disponível em: http://hdl.handle.net/10400.15/1732