Name: | Description: | Size: | Format: | |
---|---|---|---|---|
16.39 MB | Adobe PDF |
Authors
Advisor(s)
Abstract(s)
A informação apresentada neste relatório pretende demonstrar como algumas das
competências adquiridas ao longo da formação académica foram aplicadas e desenvolvidas
em contexto profissional. São apresentadas as empresas onde a autora colaborou,
descrevendo-se as atividades desenvolvidas.
A autora obteve em 1993 o grau de Bacharelato em Tecnologia das Indústrias Agro-
Alimentares – ramo Tecnologia da Carne, e no ano de 2005 o grau de licenciado em
Engenharia Alimentar – Ramo Qualidade Alimentar, na Escola Superior Agrária de
Santarém.
A autora iniciou a sua atividade profissional em 1993, na área não alimentar, na Alico
atualmente denominada MetLife, e na Joh a. Benckiser, atual Reckitt Benckiser entre 1996 e
1997. A partir 1998 começou a desenvolver a sua atividade profissional na área alimentar,
na Milupa, como chefe do controlo da qualidade.
Desde 2005 até ao presente a autora desenvolve a sua atividade profissional na Toul –
Sociedade Portuguesa, Lda, como Gestora da Segurança Alimentar.
The information presented in this report seeks to demonstrate how some of the skills acquired throughout the academic training were applied and developed in a professional context. Companies are presented where the author collaborated, describing the activities and responsibilities developed. The author obtained in 1993 the degree of Bachelor in Agro-food Industries Technology – Technology Branch of the “Meat”, and in the year 2005 the Bachelor's degree in Food Engineering-Food Quality Branch, at Escola Superior Agrária de Santarém. The author began his professional activity in 1993, in the non-food area, in Alico currently named MetLife, and at Joh a. Benckiser, Reckitt Benckiser's current between 1996 and 1997. From 1998 began to develop their professional activity in the food area in Milupa, as head of quality control. From 2005 to the present the author develops his professional activity in Toul- Sociedade Portuguesa, Lda, as of Food Safety Manager.
The information presented in this report seeks to demonstrate how some of the skills acquired throughout the academic training were applied and developed in a professional context. Companies are presented where the author collaborated, describing the activities and responsibilities developed. The author obtained in 1993 the degree of Bachelor in Agro-food Industries Technology – Technology Branch of the “Meat”, and in the year 2005 the Bachelor's degree in Food Engineering-Food Quality Branch, at Escola Superior Agrária de Santarém. The author began his professional activity in 1993, in the non-food area, in Alico currently named MetLife, and at Joh a. Benckiser, Reckitt Benckiser's current between 1996 and 1997. From 1998 began to develop their professional activity in the food area in Milupa, as head of quality control. From 2005 to the present the author develops his professional activity in Toul- Sociedade Portuguesa, Lda, as of Food Safety Manager.
Description
Relatório integrador da atividade profissional para a obtenção do Grau de Mestre em Tecnologia Alimentar, na Escola Superior Agrária, do Instituto Politécnico de Santarém
Keywords
Formação profissional Segurança alimentar
Citation
Oliveira, Maria João Belo (2015). Relatório integrador da actividade profissional. 57 p. Relatório apresentado para a obtenção do grau de Mestre em Tecnologia Alimentar, na Escola Superior Agrária de Santarém. Disponível em: http://repositorio.ipsantarem.pt/handle/10400.15/1681